Jazz och Pyramid affärssystem

Jazz och Pyramids affärssystem
Funderar på att skaffa ett affärssystem och Pyramid affärssystem dök upp när jag googlade. Känns lite som ett kul namn också, Pyramid. Just affärssystem är ju inte det jag tycker är roligast i livet, siffror, priser och budgetar. Pyramid affärssystem verkar bra när jag läser om det, att det är komplett och innehåller allt från redovisning till logistik och e-handel. Samt att det passar även mindre företag och ska vara lätt att förstå och enkelt att använda. Låter som det kan passa mig perfekt. Ett affärssystem som sköter det jag tycker är mindre kul så jag kan ägna min tid åt det jag gillar, jazz och musiken överlag. Undrar hur det kom på det namnet dock, Pyramid affärssystem? Om man tänker på pyramidspel så känns det ju inte så seriöst, eller det kanske var någon som fascinerats av pyramiderna på någon resa till Egypten. Eller mer att affärssystemet byggs upp som en pyramid, stabil grund att stå på och så byggs det på med moduler som gör att affärssystemet kan anpassas individuellt till olika företag och deras behov. Vem vet, jag tror jag ska ge Pyramid affärssystem en chans i alla fall och se om det är något för mig. Nu ska jag gå och lyssna på en föreläsning om varför trofé bh är suveränt att köpa i mellandagarna (Föreläsningen handlar egentligen om att shoppa smart). Att shoppa smart är bra, och kräver att man tänker både ekonomiskt och ekologiskt. Istället för att handla nya bh:ar kan man se ifall det finns begagnade. Begagnade är ju som de säger lika bra som nytt. Har dock svårt att tro att någon skulle vilja sätta på sig redan använda kalsonger eller trosor, även fast de har tvättats i 100 graders värme i 2 timmar. Men men, vad vet jag, hade iallafall hellre lyssnat på en föreläsning om Jazzens historia än om att shoppa smart.

Kommentarer är stängda.